Antea Groep

Meldingen

Welkom bij de Antea Group meldingen app op het gebied van Kwaliteit, Veiligheid, Gezondheid, Milieu en Duurzaamheid.

Disclaimer

Deze website is alleen bedoeld voor meldingen door medewerkers of ingehuurd personeel van Antea Group. Indien u persoonlijke gegevens invult, behandelt Antea Group deze informatie vertrouwelijk. We gebruiken uw gegevens om aan u de voor u gevraagde en relevante informatie te verstrekken. Wij verstrekken deze informatie alleen aan derden die wij hebben ingeschakeld om u van de door u gevraagde informatie te kunnen voorzien. Door uw gegevens in te voeren gaat u hiermee akkoord. Uw gegevens worden niet op een database bewaard, maar na invulling doorgezonden naar mailadressen van Antea Group en de door u ingegeven mailadressen.

Antea Group behoudt zich het recht voor wijzigingen aan te brengen in deze disclaimer. Het is daarom aan te raden deze privacydisclaimer regelmatig te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Deze website is een publicatie van Antea Group. Het copyright van deze site berust bij Antea Group (tekst, afbeeldingen en overige informatie). Niets van deze website mag zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming van Antea Group worden gereproduceerd of gebruikt, anders dan het downloaden, het bekijken daarvan op een enkele computer en/of het printen van een enkele hardcopy ten behoeve van persoonlijk, niet bedrijfsmatig gebruik.

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Antea Group aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze site en de daarop verstrekte informatie.